Mennyi idővel előre érdemes foglalni?

A nyári időszakban hazainduló vendégeink közül sokan foglalnak a következő nyárra, így ha nyári időszakban szeretnének nálunk nyaralni, érdemes akár 10-12 hónappal előre gondolkodni. Árgaranciánknak köszönhetően biztos lehet benne, hogy bármikor foglal nyárra, azonos árakat fog kapni. A tavaszi, őszi és téli hónapokban több szabad időpont áll rendelkezésükre.

A hétvégék és az ünnepek (Pünkösd, Húsvét illetve nemzeti ünnepek, Szilveszter) szintén közkedvelt és keresett időszakok.

Érdemes azonban akár az utolsó pillanatban is érdeklődni, hiszen visszamondás vagy betegség miatt akár rövid távon is felszabadulhat vendégházunk.

Kérésére kollégáim is szívesen figyelik Önnek (kötelezettségmentesen!) a felszabaduló helyeket.

Mi a foglalás menete?

Kérjük, hogy először telefonon, e-mailen vagy a honlapunkon keresztül érdeklődjenek, hogy a kiszemelt időszakban szabad-e Vendégházunk. Az így leegyeztetett időpontra Vendégházunkat fenntartjuk Önöknek. Eddig az időpontig Önök kötelezettségmentesen megfontolhatják ajánlatunkat. Írásbeli megrendelőjüket levélben, e-mailen juttathatják el hozzánk. Elküldése után mi a megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk, ami tartalmazza a fizetendő összeget és a fizetési ütemezést. Ezután már más teendő nincs is. Hamarosan csomagolhat, szeretettel várjuk!

Nem volt szabad Vendégházuk a kívánt időpontban, de sajnos csak akkor tudnék elutazni.

Munkatársaink az Önök által kért időpontot feljegyzik, és folyamatosan figyelik, hogy van-e olyan változás, aminek köszönhetően az Önök kérését teljesíteni tudjuk. Ha sikerül megoldást találnunk, azonnal értesítjük Önöket, és ekkor kötelezettségmentesen dönthetnek arról, hogy továbbra is érdekli-e Önöket az ajánlatunk.

Hogyan kapjuk meg és kinek adjuk vissza a vendégház kulcsát?

A vendégház kulccsal nyitható és zárható. A foglalásról minden esetben visszaigazoló e-mail-t küldünk, melyben részletesen leírjuk a kulccsal felmerülő teendőket.

Mikor foglalhatjuk el a vendégházat?

Munkatársainkkal mindent elkövetünk, hogy szobájukat az érkezés napján 14:00 órától elfoglalhassák. Van lehetőség ettől eltérő időpontban is a szállás elfoglalására, de ehhez előzetes egyeztetés szükséges. Ha valamilyen oknál fogva mégis később tudnak csak megérkezni, a korábban elküldött telefonszámon kérjük jelezzék ezt számunkra.

A távozás napján meddig kell elhagynunk a vendégházat?

Vendégházunkat az elutazás napján 10.00 óráig tudjuk biztosítani. Természetesen előfordulhat, hogy ez az időpont nem egyezik gyermekek időbeosztásával. Amennyiben későbbi időpontban szeretnék a Vendégházat elhagyni, előzetes egyeztetés alapján erre lehetőséget tudunk biztosítani.

Elfogadnak-e SZÉP Kártyát?

Vendégházunkban OTP, KHB és MKB Szépkártyát is elfogadunk. Kérjük, foglaláskor összegszerűen jelezzék, hogy milyen értékben szeretnének SZÉP Kártyával fizetni. Az előlegfizetés menetét ennek alapján ütemezzük majd, amiről a foglalás visszaigazolásában részletes tájékoztatást küldünk.

Az előleget átutalással fizettem, de ezt is szeretném üdülési csekk formájában rendezni.

Az átutalással fizetett előleg összegét a végelszámolásnál vissza tudjuk készpénzben adni és ezt SZÉP Kártya formájában kompenzáljuk.

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a Vendégház kizárólagos használatát tartózkodásuk ideje alatt.

Mi az IFA?

Az IFA (idegenforgalmi adó), melyet a helyi Polgármesteri Hivatalok szabnak ki minden 18-70 év közötti vendégre. Ez településenként eltérő lehet. Ispánkon 400Ft/fő/éj.

Vihetek -e magammal háziállatot?

A vendégeink között nagyon sok a kisgyerek és a kisbaba, így vendégházunkban kutyát, macskát és egyéb háziállatot sajnos nem tudunk fogadni.Közösségi média